Kies het aantal bonnen
Wilt u meer dan 20 bonnen bestellen? Neem dan contact met ons op!

Productinformatie Restaurant Cadeaukaart

U kunt uw restaurant culinaire kaart van Rijk van Nijmegen Culinair kopen voor een bedrag naar keuze met een minimum van € 10,- en een maximum van € 150,-. U ontvangt direct na de betaling een bevestiging per mail. 20% van onze omzet doneren wij aan goede doelen in de regio. U kunt uw restaurant cadeaukaart thuis laten bezorgen met PostNL of kiezen voor een digitale voucher per mail. Bekijk alle restaurants waar u de cadeaukaart kunt besteden en gebruik uw culinaire kaart als betaalmiddel bij uw restaurantbezoek.

Wanneer ontvang ik mijn restaurant cadeaukaart van Rijk van Nijmegen Culinair?

Als u kiest voor een digitale voucher van uw restaurant cadeaukaart ontvangt u deze direct per mail. Het thuisbezorgen van de cadeaukaart via PostNL gebeurt in de regel altijd binnen 1 tot 2 werkdagen. Vandaag besteld = morgen verstuurd. Hierbij ontvangt u de fysieke restaurant cadeaukaart en heeft u de mogelijkheid om een cadeauverpakking aan uw bestelling toe te voegen. Goed om te weten: PostNL levert geen brievenpost op maandag.

Hét cadeautje waar iedereen beter van wordt!

Koop een Rijk van Nijmegen Culinair restaurant cadeaukaart en steun automatisch onze goede doelen. 20% van onze omzet doneren we aan onze lokale projecten. Alle kleine beetjes maken samen een groot verschil. Bedankt voor je steun en geniet van een heerlijk uitje!

Bekijk alle verkooppunten