Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Stel hem ons! We helpen u graag.

Bij alle aangesloten restaurants. Bekijk ze op de website en bekijk de eventuele voorwaarden per restaurant.

Achterop uw bon staat een unieke QR-code. Wanneer u de de camera van uw mobiele telefoon op de QR-code richt, scant hij deze en ziet u de waarde van uw bon. Saldo checken kan ook via www.rijkvannijmegenculinair.nl/mijnbon

Uw cadeaubon is tot twee jaar geldig vanaf de aanschafdatum. De aanschafdatum is de datum waarop uw bon geactiveerd is middels een betaling.

Nee, het is niet noodzakelijk, maar wel ons advies. Verzeker uw plek en reserveer een tafel. Fijn voor onze partners en voor uzelf.

Op de achterkant van uw bon staan duidelijke instructies. Scan de QR-code of ga naar www.rijkvannijmegenculinair.nl/mijnbon

Wanneer u de QR-code aan de achterzijde van uw cadeaubon scant (dit kan met de camera van uw mobiele telefoon), krijgt u informatie over de waarde van uw bon en tot wanneer hij geldig is. Dit kunt u ook controleren via www.rijkvannijmegenculinair.nl/mijnbon

Het is niet mogelijk om geld terug te ontvangen wanneer u betaald met uw cadeaubon. U dient het saldo van uw cadeaubon in één keer te besteden bij één van de aangesloten restaurants.

Dat is vervelend! Rijk van Nijmegen Culinair is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw cadeaubon. Zonder boncode kunnen wij uw waarde of geldigheid niet controleren en helaas dus geen nieuwe cadeaubon geven.

Tijdens de speciale actiemaanden heeft u de mogelijkheid een specifiek goed doel te steunen. Hoe deze actiemaanden werken kunt u bekijken via de pagina Support Your Own. De rest van het jaar worden alle donaties evenredig verdeeld over alle aangesloten goede doelen.

Te besteden bij de mooiste plekjes van de regio…

Het kan bijna niet anders dat jouw persoonlijke favoriet er ook tussen staat!