Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Stel hem ons! We helpen je graag.

Bij alle aangesloten restaurants. Bekijk ze op de website en bekijk de eventuele voorwaarden per restaurant.

Achterop je kaart staat een unieke QR-code. Wanneer je deze scant, word je doorgestuurd naar de pagina weer je deze gegevens kunt bekijken. Saldo checken kan ook via www.rijkvannijmegenculinair.nl/mijnbon

Je cadeaukaart is tot twee jaar geldig vanaf de aanschafdatum. De aanschafdatum is de datum waarop jouw culinaire kaart geactiveerd is middels een betaling.

Nee, het is niet noodzakelijk, maar wel ons advies. Verzeker je plek en reserveer een tafel. Fijn voor onze partners en voor jou.

Op de achterkant van jouw kaart staan duidelijke instructies. Scan de QR-code of ga naar www.rijkvannijmegenculinair.nl/mijnbon

Wanneer je de QR-code aan de achterzijde van de cadeaukaart scant, wordt je doorverwezen naar een pagina waar je deze informatie ziet staan. Dit kun je ook controleren via www.rijkvannijmegenculinair.nl/mijnbon

Het is niet mogelijk om geld terug te ontvangen wanneer je betaald met je cadeaukaart. Je dient het saldo van je restaurant cadeaukaart in één keer te besteden bij één van de aangesloten restaurants.

Dat is vervelend! Rijk van Nijmegen Culinair is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van jouw culinaire kaart. Zonder kaart-code kunnen wij de waarde of geldigheid niet controleren en helaas dus geen nieuwe cadeaukaart verschaffen.

Tijdens de speciale campagnes heb je de mogelijkheid een specifiek goed doel te steunen. De rest van het jaar worden alle donaties evenredig verdeeld over alle vaste aangesloten goede doelen.

Te besteden bij de mooiste plekjes van de regio…

Het kan bijna niet anders dat jouw persoonlijke favoriet er ook tussen staat!