Steun de zorg!

Toen de horeca in maart 2020 haar deuren moest sluiten hebben we een actie op poten gezet in samenwerking met Café de Kluizenaar en de Waalboog, ouderenzorg Nijmegen. Mensen kochten een ‘steun de zorg bon’ die ze konden besteden bij de Kluizenaar en waarvan automatisch een deel naar de Waalboog ging.

Het werd een groot succes en we hebben een mega donatie opgehaald voor de Waalboog. Hiervan organiseren we voor alle 500 bewoners, op alle vier de locaties, speciale middagen met familie waarbij we kleine borreltjes organiseren met wat lekkere hapjes en drankjes. Een lichtpuntje in een pittige periode!

Een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Aan het einde van 2020 en het begin van 2021 tijdens de tweede lockdown hebben we twee mooie acties gedaan met een zes toprestaurants en het Ronald Mcdonald Huis in Nijmegen.

Met de kerst zijn we ‘Het Kerstdiner’ gestart. Een actie met restaurant MANNA, Lime, van Dijk en de Boer, Groenewoud, Parkzicht en De Kluizenaar. Hierbij kon men een afhaal kerstdiner bestellen voor thuis en daarmee direct de horeca steunen. De actie werd fantastisch ontvangen en gelukkig waren alle restaurants uitverkocht!

Aansluitend op de kerstactie hebben we de Nieuwjaarsbon in het leven geroepen, een actie met restaurant Lime uit Malden. Met de Nieuwjaarsbon kon men het Comfort Menu voor thuis bestellen. Een 3-Gangen Diner van niveau waar Malden en omstreken van heeft mogen smullen. Iedere maand was er een nieuw menu en de actie werd een groot succes!

Met een deel van de opbrengst van deze acties hebben we prachtige donaties mogen doen aan het Ronald McDonald Huis in Nijmegen. Het mooie en sfeervolle huis biedt fijne comfortabele kamers en geeft gezinnen een warm verblijf, wanneer er een kind door ziekte of zorg moet verblijven in één van de Nijmeegse ziekenhuizen. Begin 2021 hebben we de gezinnen die in het huis verbleven laten genieten van het Comfort Menu. Ze vonden het fantastisch en we zijn blij dat we ze dit konden geven. Daarnaast hebben we nog een mooie financiële donatie gedaan waar meerdere overnachtingen voor de gezinnen van bekostigd konden worden. Super mooi en dankbaar om hier aan bij te dragen!

Te besteden bij de mooiste plekjes van de regio…

Het kan bijna niet anders dat jouw persoonlijke favoriet er ook tussen staat!

Het leukste cadeautje om te geven of te krijgen!

Doordat jij een heerlijk avondje uit gaat in één van onze geweldige restaurants kunnen wij onze doelen zoals hierboven realiseren. 

Hoe werkt het?

Voor iedere gelegenheid….

Ontspannen je dag beginnen met een fijn ontbijtje en de beste koffie, even weg van alle drukte en heerlijk uitgebreid lunchen op de allermooiste locaties, in de namiddag gezellig borrelen in de meest sfeervolle en karakteristieke eetcafés, ‘s avonds lekker lang tafelen en culinair genieten in stijl op het hoogste niveau of gewoon lekker ongedwongen een avondje thuis uiteten… Met Rijk van Nijmegen Culinair is alles mogelijk!

Bestel direct jouw cadeaubon