Stichting Rijk van Nijmegen Culinair is een initiatief dat tot stand is gekomen tijdens de corona-crisis, met als één van de belangrijkste kernwaarden: we moeten het samen doen. Het heeft dan ook als doel om de hele regio met elkaar te verbinden.

Door de verbinding tussen verschillende branches versterken we elkaar en creëren we samen een mooiere regio voor iedereen. Het concept is zo ontwikkeld, dat alle betrokken partijen er beter van worden. Rijk van Nijmegen Culinair is een restaurantcadeaubon die besteed kan worden bij de mooiste plekjes van de regio.

Van iedere bon gaat een deel naar onze lokale projecten. Door de cadeaubon te kopen steun je dus automatisch onze goede doelen. Op de website kun je teruglezen welke concrete doelen we realiseren met de donaties. Op die manier is precies inzichtelijk waar je aan hebt bijgedragen. Rijk van Nijmegen Culinair is het leukste cadeautje om te krijgen of te geven!

Meer informatie nodig?

Heb je misschien nog vragen over de restaurantcadeaubon van Rijk van Nijmegen Culinair die niet terug te vinden zijn bij onze veelgestelde vragen? We horen het graag!

Neem contact op

Te besteden bij de mooiste plekjes van de regio…

Het kan bijna niet anders dat jouw persoonlijke favoriet er ook tussen staat!