Rijk van Nijmegen Culinair is een initiatief dat tot stand is gekomen tijdens de corona-crisis, met als één van de belangrijkste kernwaarden: we moeten het samen doen. Het heeft dan ook als doel om de hele regio met elkaar te verbinden.

Door de verbinding tussen verschillende branches versterken we elkaar en creëren we samen een mooiere regio voor iedereen. Het concept is zo ontwikkeld, dat alle betrokken partijen er beter van worden. Rijk van Nijmegen Culinair is een restaurant cadeaukaart die besteed kan worden bij de meest zorgvuldig geselecteerde restaurants van de regio.

Van iedere culinaire kaart gaat een deel naar onze lokale projecten. Door de cadeaukaart te kopen steun je dus automatisch onze goede doelen. Op de website kun je teruglezen welke concrete doelen we realiseren met de donaties. Op die manier is precies inzichtelijk waar je aan hebt bijgedragen. Rijk van Nijmegen Culinair is het leukste cadeautje om te krijgen of te geven!

Goed om te weten

Culinair is door De Nederlandsche Bank vrijgesteld van de vergunningplicht en officieel ingeschreven als elektronischgeldinstelling. Dit maakt het concept voor iedereen super betrouwbaar en veilig.

Meer informatie nodig?

Heb je misschien nog vragen over de culinaire kaart van Rijk van Nijmegen Culinair die niet terug te vinden zijn bij onze veelgestelde vragen? We horen het graag!

Neem contact op

Te besteden bij de mooiste plekjes van de regio…

Het kan bijna niet anders dat jouw persoonlijke favoriet er ook tussen staat!