Één keer per jaar heb je de mogelijkheid je eigen goede doel te supporten in je favoriete restaurant! Zo zijn er ieder jaar speciale actiemaanden voor verschillende branches waar iedereen aan mee kan doen.

Sportclubactie

Ieder jaar is er een speciale actiemaand voor alle sportclubs en verenigingen in de regio. Alle deelnemende partijen ontvangen hierbij een unieke link. Via deze link kunnen alle leden, medewerkers, vrijwilligers en andere betrokkenen een cadeaukaart kopen voor een bedrag naar keuze. Iedere club of vereniging ontvangt een eigen login waarmee ze precies kunnen bijhouden hoeveel kaarten er gekocht worden via de persoonlijke link. De donatie die normaal verdeeld wordt over alle aangesloten goede doelen gaat tijdens deze actie naar de desbetreffende club of vereniging. Om iedereen te betrekken stellen we concrete doelen om met de opbrengst te realiseren.

Zorgactie

Één keer per jaar organiseren we een speciale actiemaand voor de zorg. Hier kunnen alle organisaties, instellingen of stichtingen binnen de zorgsector aan mee doen. Voor iedere deelnemende partij maken we een unieke link, die alle medewerkers, vrijwilligers of andere betrokkenen kunnen gebruiken om een een cadeaukaart te kopen voor een bedrag naar keuze. Iedere deelnemende partij ontvangt eigen inloggegevens waarmee ze precies kunnen zien hoeveel kaarten er via hun persoonlijke link zijn gekocht. De donatie die normaal verdeeld wordt over alle aangesloten goede doelen gaat tijdens deze actiemaand naar de desbetreffende zorginstelling. Met de donaties proberen we tastbare doelen te realiseren om op die manier iedereen te betrekken.

Cultuuractie

Tijdens de actie voor cultuur krijgt iedereen de mogelijkheid om de cultuursector een hart onder de riem te steken met een avondje uit in één van onze geweldige restaurants. Ieder jaar is er een speciale actiemaand waar alle culturele instellingen (theaters, musea, poppodia etc.) aan mee kunnen doen. Voor alle deelnemende partijen maken we een persoonlijke link die ze digitaal kunnen delen met alle leden, medewerkers, artiesten en andere betrokkenen. Via de link kan iedereen een culinaire kaart bestellen voor een bedrag naar keuze. De donatie die normaal verdeeld wordt over alle aangesloten goede doelen gaat tijdens deze actiemaand naar de desbetreffende culturele instelling. Om iedereen te betrekken stellen we concrete doelen om met de opbrengst te realiseren.